webbyrå WooCommercE

Söker du en expert på WooCommerce?

Är du på jakt efter en specialist webbyrå inom WooCommerce som erbjuder fasta priser lösningar med hög kvalite? Välkommen till vår webbyrå i Stockholm, där vi fokuserar på att förvandla din e-handel med WooCommerce till en framgång. Vi erbjuder en komplett service, från WordPress utveckling till anpassningar och produkt- samt innehållsuppdateringar.

webbyråwoocommerce

WooCommerce med WordPress vår process

Vår process för att utveckla en WooCommerce-butik med WordPress börjar med att förstå kundens affärsbehov och krav. Därefter använder vi en grundlig och metodisk tillvägagångssätt för att designa, utveckla och implementera en skräddarsydd e-handelslösning som överensstämmer med kundens önskemål.

Planering

Tillsammans med dig kommer vi att planera utvecklingsprocessen för din hemsida för att säkerställa en smidig och framgångsrik projektgenomförande.

Design

Vårt webbyrå team av designers kommer att ta fram en unik och användarvänlig design för din hemsida för att skapa en stark online närvaro för din verksamhet.

Utveckling

Våra WooCommerce utvecklare kommer att ta din hemsida från design till verklighet med hjälp av den mest avancerade tekniken och det senaste inom WooCommerce-utveckling.

Leverera webbshop

När allt är färdigt kommer vi att lansera din hemsida och stödja dig under den första tiden för att säkerställa en smidig övergång till din nya online närvaro.

Vänliga frågor om Woo besvarade

Vad är WooCommerce?

WooCommerce är en plugin för WordPress som gör det möjligt för användare att skapa en e-handel hemsida. Det låter dig hantera produkter, kundorder, betalningar och frakt på din webbshop.

Finns det några avgifter för att använda WooCommerce?

WooCommerce är en gratis plugin, men det finns vissa avgifter för vissa tillägg och tjänster. Till exempel kan du behöva betala för att använda vissa betalningsmetoder eller för att använda vissa av de premiumteman och tillägg som finns tillgängliga.

Kan jag använda WooCommerce på min befintliga webbplats?

Ja, du kan använda WooCommerce på en befintlig webbplats så länge den kör på WordPress. Du kan installera tilläg och börja sätta upp din e-butik utan att behöva skapa en helt ny hemsida.

Kan jag använda flera språk i min WooCommerce butik?

Ja, WooCommerce stödjer flera språk, inklusive Svenska, så att du kan nå en global publik med din webbshop. Du kan använda en plugin som WPML eller Polylang för att översätta din WooCommerce butik till andra språk.

Vilka typer av betalning accepteras av WooCommerce?

WooCommerce stöder en mängd betalningsalternativ, inklusive de mest populära alternativen som exempelvis kreditkort, PayPal, banköverföringar och direktbetalningar. Användare kan också lägga till fler betalningsalternativ genom att installera tillägg från WooCommerce Marketplace.

Är det dyrt att skapa en hemsida med WooCommerce?

Med vår webbyrå det är inte dyrt att skapa en hemsida med WooCommerce. Vi erbjuder prisvärda lösningar med vår webbyrå i Stockholm, Uppsala och hela Sverige som passar alla budgetar. Vi strävar efter att göra det enkelt och tillgängligt för våra kunder att använda WooCommerce för WordPress hemsidor. Vi tror på att tillhandahålla en högkvalitativ tjänst till ett rimligt pris.

Vad kostar en webbshop med WooCommerce?

Som en ledande webbyrå specialiserad på WooCommerce har vi många års erfarenhet av att skapa framgångsrika e-handelsbutiker. Kostnaden för en WooCommerce webbshop kan variera beroende på storleken, funktionerna och den unika designen du önskar.

Som en allmän riktlinje har vi en startkostnad på 20 000 kronor. Men vi tar alltid en individuell bedömning av dina behov och önskemål, och anpassar därefter vår lösning och kostnadsförslag. Så kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och en mer exakt uppskattning.

Bli kontaktad av oss inom kort

Vår webbyrå har en passion för att hjälpa företag att nå sina mål genom vår expertis inom WordPress och WooCommerce. Skicka oss dina krav med säkerhet och vårt team kommer snabbt att återkomma till dig med en lämplig lösning.